5 Aralık 2011 Pazartesi

DDF ürünleri Akne Serisi kullananlar

DDF Akne ürünleri 


DDF Akne ürünleri 




DDF markalı dermokozmetik ürünlerin akne serisini kullananlar için , ürün detay bilgileri, kullanıcı yorumları, kullananların yaptıkları yorumlar, fiyatları, ve online satış sayfası http://www.dermomarket.com/   da.






DDF Akne ürünleri 




DDF Mattifying Oil Control UV Moisturizer SPF 15|Matlaştırıcı krem 50ml

Özellikle yağlı ve yağlıya eğilimli cilt tiplerinde cildi yağlandırmadan derinlemesine nemlendirme özelliği bulunan DDF Mattifying Oil Control UV Moisturizer Spf 15 aşırı yağ salgısını kontrol altına aldığı gibi var olan parlaklığı da yok eder.

DDF Acne Control Treatment Salicylic Acne Medication Sivilce Tedavisi | Akne Ürünü 48gr

Blemish Care yani akne ve yağlı cilt serisi özellikle siyah nokta, sivilce,akne kremi, yağlanma ve parlaklık gibi cilt kusurları üzerinde çok etkili olabilen ürünlerden oluşmaktadır. DDFAcne Control Treatment Salicylic Acne Medication da bu ürünlerden biridir.
DDFAcne Control Treatment Salicylic Acne Medication bu tarz cilt sorunları yaşayan bireylerde akne tedavisi amacı güden gece bakım kremi olarak dikkat çekmektedir. Yağlı ve akneli ciltlerin klinik tedavilerinde etkili bir yardımcı görevi de üstlenmektedir. Sebum salgısını kontrol altına alarak var olan kusurları minimize ederken yenilerinin oluşmasına da izin vermez.


DDF Salicylic Wash %2 Temizleyici 250 ml Salisilik asitli jel 250ml


DDF Salicylic Wash %2, Blemish Care serisinin önemli ürünlerinden biri olarak dikkat çekmektedir. DDF Salicylic Wash %2 yağlı ciltler için tasarlanmış jel formunda temizleyici olarak bilinmektedir. Özellikle çok yağlı ve akneli ciltlerde kullanım uygun olan ürün içeriğinde bulundurduğu %2 salisilik asit oranı sayesinde aşırı yağ salınımını dengede tutabilmektedir. Bu özelliği ile yağlı ve akneli cilt tiplerinin ortak sorunu olan parlaklığı gidererek matlaştırıcı etki göstermektedir. Yine etkili formülasyonu ile genişlemiş olan gözenek yapısının eski elastikiyetin kazanmasında yardımcı olarak gözenekleri daha temiz ve sıkı hale dönüştürmektedir. Bu sayede akne ve komedon oluşumu için önemli bir engel teşkil etmektedir. 

DDF    DDF Ürünleri  

Kaynak : www.dermomarket.com  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder