20 Mart 2014 Perşembe

Blemish Control Treatment


DDF Akne-Sivilce kremi ( Blemish Control Treatment)


Blemish Control Akne sivilce kremi

Akne sivilce için etkili DDF ürünleri içerisinden , DDF Blemish control treatment adlı ürünü DDF firmasının Türkiye Distribütörü RossPharma'nın önde gelen uzmanlarından Asiye Hanım'ın tavsiyesi ile kullandım. Problemli bir cildim var. Yağlanmaya eğilimli fakat bazen kuru ve hassas hissediyorum. Burun çevrem ve kaşlarımın arasında Seboreik dermatit sorunu yaşadığım dönemler oluyor. Alın bölgemde ve özellikle nedense sol elmacık kemiğimin üzerinde zaman zaman sivilcelerim oluyor.

Yağlanmayı kontrol almak ve akne oluşumunu önlemek, oluşan akneleri de hızlıca yok etmek için bir ürün önerisi istedim. Bu ürünü önerdi. Yanında hassasiyet nedeni ile daha uygun olacağını söylediği DDF Sensisitve Skin Cleanser ( Hassas veYağlı ciltler için Temizleyici ) kullanmamı önerdi. Gözenek sıkılaştırıcı olarak ta 
DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer     kullanabileceğimi söyledi.

Bu 3 ürünü kullanmaya başlar başlamaz gerçekten faydasını gördüm. Blemish Control treatment cildim hassas olmasına rağmen hiç problem çıkartmadı. Sivilce oluşan bölgelere günde 2 kez lokal olrak uyguladım. Yağlanma sorunu yaşadığım alın bölgeme ise 2 akşamda bir genel olarak uyguladım.

DDFWrinkle Resist Plus pore minimizer serum ise ciddi harika bir ürün . Yüzüm resmen aydınlandı ve gözeneklerim belirgin şekilde sıkılaştı. Bu sayede cildim daha pürüzsüz oldu. Geniş gözenekler ışığı dağıttığı için mat ve ışıksız görünen yüzüm şimdi daha canlı ve aydınlık görünmeye başladı. Etkileri ilk 10 günde görüyorsunuz. Şiddetli güneş ışığı olduğu günlerde bir güneş koruma faktörlü krem kullanmayı önermişlerdi. Onun için de DDF ultra-lite oil free moisturizing dew SPF15  adlı ürünü kullanmam önerildi. 

Dermomarket.com dan aldığım ürün bilgilerini sunuyorum .

21/03/2014 Tarihindeki indirimli fiyatı 123,90 TL  .. 

DDF Blemish Control Treatment 50ml
(akne tedavisi için gece bakım kremi)
Üretici firma :DDF Dermokozmetik ürünleri
Boyut seçenekleri: 1.7oz/48g
Etkiler: Yağ salımını dengeleme, antioksidan, nemlendirme
Uygun cilt tipleri : Yağlı ve akneli ciltler


DDF akne control treatment/blemish control treatment 
Faydaları: Yağlı ve akneli ciltlerin tedavisine yardımcı gece bakım kremidir. Aşırı yağ salımını dengeler, gözenekleri sıkılaştırır ve cildi nemlendirir.

Kullanım Bilgileri: Sadece gece, temiz cilde göz çevresi kesinlikle hariç; yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanır. Sabahları mutlaka cilt yıkanarak ürün ciltten arındırılmalı, güneş korumalı bir DDF nemlendiricisi kullanılmalıdır.
Bu sayfamızda DDF Dermokozmetik Ürünleri tarafından üretilen , DDF acne control treatment/blemish control treatment isimlidermokozmetik ürün hakkında kullanım bilgileri, DDF Acne Control Treatment/Blemish Control Treatment Kullananların yorumları, DDF acne control treatment/blemish control treatment fiyatları ve içeriği hakkında bilgiler sunulmuştur.
İçerik:
Salisilik Asit %1.5; aşırı yağ salımını dengeler.
Decylene Glycol; geniş spektrumlu antibakteriyeldir.
E vitamini; antioksidandır.
Gliserin; cildi nemlendirir.
Hamamelis; antiseptiktir, gözenekleri sıkılaştırır.
Selenyum; cildin sağlıklı bir yapıya kavuşmasına yardımcı olur.
Clarifying Neutralizing Complex
Kadife çiçeği; anti-bakteriyel, yara iyileştirici, tahriş önleyicidir. Cilde nem verir.
Zencefil kökü; güçlü antioksidan etkiye sahiptir, cildi nemlendirme özelliği vardır.
Aloe Vera; cilde yumuşaklık kazandırır, rahatlatır, tahrişleri yatıştırır, kızarıklıkları önler, nemlendirme özelliği vardır.
Acı Fındık Ext.; antiseptik etkilidir, gözenekleri sıkılaştırır, cilde nem verir.


DDF Ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası dermomarket.com da.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder